ŠTO IH MANJE KONZUMIRATI

Tvrde liječnici: Ovo je najgora hrana koju jedemo, a koja znatno slabi naš imunitet

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 05.03.2017 / Rubrika:
Foto: KatarzynaBialasiewicz/thinkstock
0

Ovaj popis zapravo nas nije baš začudio

Iako je zima prošla, to ne znači da bismo se trebali prestati brinuti za vlastiti imunitet, jer on mora biti jak cijele godine. A i trenutno su ponovno zavladale alergije, a to također znači da ne smijemo nepotrebno slabiti imunitet i organizam.

No, čini se kako postoji nekoliko vrsta hrane kojima činimo upravo to – slabimo imunitet, zbog čega se lakše razboljevamo i zbog čega se osjećamo loše.

Evo o čemu se radi (i to znači da biste ove namirnice trebali što je moguće više izbjegavati):

Crveno meso

Prema tvrdnjama doktora Edwarda Groupa, crveno meso, ako ga konzumiramo u velikim količinama, uzrokuje reakcije u našem organizmu koje naš imunitet poprilično slabe.

Slatkiši

Rafinirani šećer loš je za naše cjelokupno zdravlje, a čini nas podložnijima određenim bolestima.

Hrana pržena u dubokom ulju

Ovako pripremljena hrana zapravo dosta često uzrokuje upale, a samim time slabi naš imunitet i čini nas podložnijima oboljenjima.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 05.03.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr