Wow 😍

Kistovi za šminkanje koji u sebi imaju pravo cvijeće stvarno su prekrasni, a možete ih kupiti samo danas

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 10.09.2017 / Rubrika:
Foto: storybookcosmetics/Screenshot Instagram
0

Želimo ih odmah

Kistovi za šminkanje koji u svojoj dršci imaju pravo sušeno cvijeće dolaze od brenda Storybook Cosmetics, a cijela kolekcija kistova zove se Secret Garden Brushes (Kistovi tajnog vrta). Svaki kist na kraju drške ima i detalj ružičaste boje kako bi se upotpunio čitav dojam.

Pet kistova za 370,53 kuna

Isti će brend na tržište izbaciti i ruževe posvećene Igri prijestolja. Uskoro na tržište izlaze ruževi posvećeni Igri prijestolja: Toliko su lijepi da bi ih nosila sama Daenerys Targaryen

Suvlasnica Storybook Cosmeticsa Erin Maynard kaže kako su cvjetovi u kistove ručno umetnuti s ljubavlju, a samo će se mali dio, točnije 500 kistova pronaći u prodaji upravo danas.

Ukoliko ih naručite, dobit ćete pet kistova u baršunastoj torbici po cijeni od 60 dolara, odnosno 370,53 kuna. Dobit ćete: kist za podlogu, kist za konturiranje, uži kist za puder/highlighter, standardni kist za puder i kist za rumenilo.

Iz brenda kažu kako im je trebalo neko vrijeme da bi dobili savršene kombinacije sa sezonskim cvijećem, a već će iduća serija kistova imati drugačije cvjetove u sebi. Stoga, ne brinite, ako ih ne uspijete uhvatiti danas jer će kistovi biti i kasnije u prodaji pa sve što morate napraviti je pratiti aktualnosti na njihovim stranicama. :)

Izvor: Pop Sugar

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 10.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr