WOW, STVARNO JE JEDNOSTAVNO

Sinoć ste nosile visoke potpetice i sad vas noge ne prestaju boljeti? Imamo rješenje za sljedeći put

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 05.03.2017 / Rubrika:
Foto: YakobchukOlena/thinkstock
0

Ovo možete isprobati sljedeći put kada se odlučite dan ili večer provesti u štiklama

Ako ste sinoć bile vani i pritom donijele odluku da ćete obući štikle, vjerojatno se sad poprilično kajete zbog toga jer vas noge doslovno ubijaju od bolova.

No, ne brinite, za sada ih možete izliječiti masažama i toplom kupkom, a za sljedeći izlazak, ako baš ne možete bez visokih potpetica, imamo jedan super trik koji možete isprobati, a navodno vas noge nakon nošenja štikli više neće toliko boljeti.

Naime, sve što trebate napraviti je zalijepiti treći i četvrti nožni prst zajedno (računajući od palca) ljepljivom trakom. Između trećeg i četvrtog nožnog prsta nalazi se živac koji stvara bol kada se na njemu događa veliki pritisak, a to se događa upravo kad nosite štikle.

Hoćete li isprobati ovaj super trik?

Woman with injured foot

Stoga ćete ljepljenjem prstiju smanjiti pritisak na živac, a samim time i neugodnu bol nakon što navečer izujete cipele nakon šest sati plesanja.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 05.03.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr