UBRZO GA IPAK ODOBRILI

Razlog zbog kojeg je Facebook zabranio video ove djevojke je jako čudan

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 20:00 23.11.2016 / Rubrika:
Foto: Melinda Parrish, Plus Size Model/Facebook
0

Facebook je zabranio live video ove djevojke koja je samo htjela pričati o onome što muči i zanima veliki broj žena – o prehrani i gubitku kilograma

Svi već znamo kako Facebook zabranjuje objavu sadržaja na kojem su vidljivi intimni dijelovi tijela, no na videu koji je plus size model Melinda Parrish objavila nije bilo vidljivo ništa sporno.

“Tema mog videa bila je prehrana, odnosno pričala sam o tome kako gubitak kilograma nije cilj koji bismo trebale imati u životu, već bi nam cilj trebao biti živjeti punim plućima i onako kako mi to želimo”, ispričala je, no Facebook je njen pokušaj širenja pozitivnih misli o vlastitu tijelu nazvao “uvredljivim”.

Prvo ga zabranili, pa uskoro ipak odobrili


Nakon što su joj poslali e-mail u kojem joj objašnjavaju da je jezik kojim se u videu koristi uvredljiv, uskoro su promijenili mišljenje te joj ipak dopustili streamanje videa bez da je napravila ikakve promjene u njemu.

“Naš tim obrađuje milijune oglasa tjedno i ponekad se dogodi da zabranimo one koje ne bismo trebali. Ovaj video ne ugrožava našu politiku oglašavanja i odobren je. Ispričavamo se zbog pogreške”, napisali su naposljetku s Facebooka.

A ovo je njen video:

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 20:00 23.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr