Sve ga pijemo

Primijetile ste da vam se grudi smanjuju? Moguće je, pogotovo ako pijete previše ovog napitka

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 07:48 25.11.2016 / Rubrika:
Foto: Harlow & Fox/Instagram
0

Neke djevojke imaju genetski male grudi i to mogu promijeniti jedino ako odu pod nož. No, što je s onim ženama koje su imale veće grudi, ali odjednom situacija izgleda drugačije?

Pitanje koje biste si trebale postaviti jest pijete li previše kave. Ako je odgovor ‘da’, istraživanje švedskih stručnjaka će vam pojasniti zašto i kako je to povezano s veličinom vaših grudi.

Začuđujući rezultati istraživanja

Švedsko istraživanje pokazalo je da se od kave vaše grudi mogu podosta smanjiti. Autorica istraživanja, onkologinja Helena Jernstroem, je proučavala podatke prikupljene od žena s velikim grudima koje imaju povećan rizik od raka dojke i tako uočila povezanost između veličine grudi i količine kave koje žene piju, piše Daily Mail.

Kava smanjuje rizik od raka dojke

kava1

Žene koje dnevno piju tri šalice kave dnevno smanjuju rizik za dobivanje raka dojka. Švedsko istraživanje je obuhvatilo 270 žena i otkrilo da pola njih zapravo nosi gene odgovorne za smanjenje grudi uslijed ispijanja kave.

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 07:48 25.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr