Zanimljivo...

Postoji vrlo jednostavan trik kako da idući puta u frizerskom salonu dobijete frizuru kakvu stvarno želite

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 07.09.2017 / Rubrika:
Foto: Mainstream/flickr
0

Tko bi rekao da je rješenje za željenu frizuru tako lako?

Koliko vam se samo puta dogodilo da ste ušle u frizerski salon i rekle kakvu frizuru želite, a na kraju ste iz njega izašle potpuno nezadovoljne jer ste prekratko ošišane. Ako je vaš odgovor bezbroj puta, postoji vrlo jednostavno, čak i logično rješenje na ovaj problem.

Pogled u oči

Naravno da rješenje dolazi s Reddita. Korisnica Stefaniey otkrila je kako sve leži u malom psihološkom triku. Kaže kako biste se kada objašnjavata kakvu frizuru želite trebali to raditi dok gledate frizera u oči. Ovako ćete mu u potpunosti okupirati pažnju, neće odmah započeti sa šišanjem dok mu objašnjavate i veće su šanse da ćete dobiti odličnu frizuru.

Hoćete li isprobati ovaj savjet idući puta? Mi definitivno hoćemo. :)

Izvor: Her

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 07.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr