banner

Možeš ti to

Postoje načini kako da uvijek budeš motivirana za vježbanje, a između ostalog, uključuju i dosta sna

Važno je ostati aktivan, čak i kad nemaš motivacije

Kad vježbaš normalno je da nekad nemaš previše motivacije i inspiracije. Vjerojatno ti se nikako neda odraditi trening i samo želiš spavati i prespavati cijelu zimu po mogućnosti. Nažalost, nemoguće. Ali je zato moguće malo potaknuti se uz ovih nekoliko savjeta koje ti donose Red Online.

Promijeni rutinu vježbanja

Ako svaki dan vježbaš istu stvar, tijelo će ti se naviknuti. Šokiraj tijelo i uvedi nove treninge. Odmah ćeš vidjeti rezultate. Visoko intenzivni trening i onaj s utezima ne bi trebala izvoditi svaki dan, a trebala bi i napraviti pauzu s nekim lakšim treningom pilatesa ili joge. Samo pazi da ti vježbanje ne dosadi.

Promijeni okolinu

Ne moraš svaki dan vježbati u teretani. Kad je vani lijepo vrijeme iskoristi priliku i otiđi u šetnju ili izvadi bicikl. Svježi zrak će ti koristiti.

Spavaj

Za vježbanje je također bitan i san. Ne samo zbog energije nego i zbog funkcioniranja organizma. Najvažnija stvar je dobar odmor, a tek kasnije na red dolaze druge stvari.

Uzmi vremena za sebe

Odmori se i uživaj u radnjama koje voliš. Hobiji, čitanje knjiga, gledanje serija ili edukacija je ono što ti treba. Nemoj samo vježbati, nauči se nekad opustiti i uživati u životu.

Pronađi ravnotežu

Zaboravi na pravila ponekad i pronađi ravnotežu. Otiđi van s prijateljicama ili si priušti večeru jer to zaslužuješ.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr