Vrijedi pokušati

Popravit ćete si cijeli dan: Pet izuzetno produktivnih stvari koje možete napraviti ujutro prije posla

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 18.08.2017 / Rubrika:
Foto: moodboard/Thinkstock
0

Ukoliko vam se prijevremeno budi ujutro, utoliko je ovo idealan članak za vas

Jutarnje je buđenje tijekom radnog tjedna izuzetno teško. Obično se s posla vratimo umorni, a sutradan se budimo još umorniji. Iako po pitanju umora ne možete učiniti ništa, osim dobro se naspavati, postoji nekoliko stvari koje možete napraviti kako bi se ostatak dana osjećali što bolje.

Vježbanje

Ako se odlučite na jutarnje vježbanje, ostatak ćete se dana osjećati punima energije, salo će vam se topiti, a um, navodno, razbistriti. Jedini je problem što pritom može doći do ozljeda, piše Fast Company, zato pripazite.

Doručak

Ne kaže se uzalud da je doručak najvažniji obrok dana. Doručak, prema članku Natural Newsa, djeluje na energiju, obavljanje radnih zadataka, te pomaže regulaciji težine, radu metabolizma, snižavanju kolesterola, a štiti i od srčanog udara.

Razmazite se

Vaš izgled puno govori o vama, a utječe i na vaše samopouzdanje tijekom cijelog dana. Stoga nemojte dvojiti i prije posla potrošite neko vrijeme na sebe kako ne bi samo izgledali već i osjećali se bolje.

Pješačenje

Nigdje ne piše da na posao trebate otići prijevoznim sredstvom. Pješačenje pozitivno utječe na raspoloženje, kreativnost, zdravlje i fizički izgled. Ako na posao krenete pješke, izbjegnut ćete gužve na cesti, pune tramvaje i autobuse, a usput možete i doručkovati.

Plivanje

Az Central piše kako jutarnje plivanje smanjuje razinu stresa, a pritom djeluje osnažujuće. Kao i prilikom vježbanja, tijekom plivanja se luče endorfini, tvari slične morfiju, koji poboljšavaju raspoloženje.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 18.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr