Napaćena

Pa vi nemojte prati make-up kistove: Evo što joj je infekcija napravila licu

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 13:21 21.10.2016 / Rubrika:
Foto: lokisurina/Thinkstock
0

Ako za nanošenje šminke koristite kistove, morate znat koliko ih je bitno redovito prati

Manekenka Anthea Page uputila je otvoreno pismo vizažistima i djevojkama diljem svijeta, apelirajući da moraju voditi računa o higijeni svojih kistova za nanošenje make-upa kako ne bi završili poput nje.

“Ovo pismo je upućeno svim vizažistima… Neću sjediti i praviti se da modeling nije sjajan posao. Modeli se sjajno zabavljaju na poslu, posebno u Australiji, ali postoje određeni rizici povezani sa zdravljem i higijenom na koje moram skrenuti pozornost.

Već četiri dana radim revije, a kako sam više puta bila žrtva pojedinih nekvalificiranih vizažista (koje neću imenovati), kući sam se vratila s upalom oka.

Moja poruka nije kritizirati žene kojima sam povjerila svoje lice već da podignem svjest o korištenju testera, ali i poručitida se kistovi stalno moraju prati! Ovo nije prvi put da sam dobila upalu od prljavih kistova za šminkanje koje je tko zna tko koristio prije mene, ali nadam se da ću ja biti posljednja”, napisala je i dodala da pije lijekove za upalu.

Zato djevojke, pamet u glavu – redovito čistite svoje kistove i nikako ih nemojte dijeliti s drugima.

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 13:21 21.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr