Vječna klasika

Ovo je službeno najseksi frizura za ovu jesen, a odgovara apsolutno svakoj kosi

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 17:56 15.10.2016 / Rubrika:
Foto: AFP
0

Ako još niste nosile dugi bob, vrijeme je da idete pod škare

I ne radi se o bilo kakvom bobu nego tupom bobu kojeg su već profurale Kim Kardashian, Jemima Kirke, Fergie i mnoge druge zvijezde.

Frizura je nešto duža naprijed te se postupno krati prema natrag, ali nije dramatična kao ‘posh bob’ koji je prije nekoliko godina popularizirala Victoria Beckham.

😮

A post shared by Fergie (@fergie) on

Tupi bob uvijek će biti moderan i klasičan, a ono što je najbolje kod njega je to što se može nositi i ravan i kovrčav. Iako izgleda pomalo ravno rezano, odnosno bez strukture, nije toliko ‘tup’ kao što se čini.

Za dodatnu strukturu stilist za kosu Tyler Colton preporučuje posebnu tehniku šišanja gdje se dodaju nevidljivi slojevi. Razlika u dužini je tu, ali dovoljno je lagana da se i ne primijeti. Ovakva frizura odgovara svim strukturama kose, makar može dodatno otežati gustu ili kovrčavu kosu i učiniti je trokutastom.

Još jedna stvar o kojoj morate voditi računa kada je riječ o tupom bobu jest vaš oblik lica. Ako imate ovalno lice, savjetuje Colton, za vas je idealna dužina između vilice i ključne kosti. Ako vas pak krasi duguljasto lice, mora biti ošišana bliže vilici.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 17:56 15.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr