Wow 😲

Ovo je najskuplja pegla za kosu koja u sebi ima 18 karatno zlato, prekrasna je, ali joj je cijena vrlo paprena

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 26.02.2018 / Rubrika:
Foto: ghdhair /instagram
0

Nova pegla za kosu sa zlatom obara sve cure diljem svijeta

Pegla za kosu je vrlo traženi proizvod koji gotovo svaka žena ima, nebitno koristi li je ili samo skuplja prašinu. Ipak, ova zlatna pegla za kosu sigurno neće skupljati prašinu, ali jednako tako će biti predmet požude mnogih. Radi se o pegli za kosu brenda GHD koja u sebi ima pravo zlato, piše Her.

Stvarno je posebna

Pegla je napravljena od 18 karatnog zlata, a cijena joj je stvarno paprena. Za ovaj proizvod za kosu morat ćeš izdovjiti 1.130 eura, odnosno 8.410 kuna. Ako se ipak odlučiš na kupnju, moraš znati kako ćeš biti jedna od rijetkih sretnica jer je proizvedeno samo 70 komada pegle u cijelom svijetu. Tko voli, nek izvoli.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 26.02.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr