Pravilnik upotrebi kolačića
Portal Net.hr unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više o zaštiti privatnosti i postavkama cookiesa

Probaj ako nisi

Ovo će biti jedan od najvećih trendova u njezi kože, a cure ga već naveliko obožavaju (a i mi)

Kakve koristi od silne šminke, ako nemaš čisto ‘platno’?

Pod platno mislimo na čistu kožu jer je ona preduvjet da šminka dobro stoji, zar ne? Kako piše Her, na Pinterestu se čak i prije završetka tekuće godine predviđaju trendovi za novu, a jedan od njih tiče se i njege kože.

Iako šminku većinom skidamo micelarnom vodicom, mlijekom za skidanje šminke ili gelovima, trebalo bismo šansu dati uljima za čišćenje. Iako su njegujuća ulja za tijelo, lice i kosu na tronu već neko vrijeme, ulja za čišćenje nisu dobivala jednaku pažnju, što će se sljedeće godine sigurno promijeniti.

Zašto su ulja za čišćenje tako posebna?

View this post on Instagram

Pernah dengan tentang 'Oil Cleansing'? Lyn first time tau pasal ni… Meh kita study sesama 🤓 . Tahukah anda? Muka kita mengeluarkan minyak semulajadi yang dinamakan "sebum" untuk mengekalkan kelembapan kulit. Hebatnya ciptaan Allah buat manusia ni kan ❤ Pengeluaran sebum pada waktu pagi, sangat elok sebenarnya. . Dah nama pun natural sebum, jadi apa yang akan berlaku jika kita buang natural sebum guna pencuci muka biasa, terutamanya dari jenis yang mengeluarkan buih/foam? . Tentulah sebum ni akan hilang dan dalam masa yang sama mengeringkan kulit 😨 . Mulai sekarang, apa kata kita mulakan rutin OIL CLEANSING ni, at least sekali sehari, terutamanya pada waktu pagi 🌞 1. 3-5 titis Argan Oil. 2. Ratakan pada wajah. 3. Urut lembut pada wajah. 4. Urut dengan sedikit air sehingga menjadi seakan 'creamy base' pada wajah. 5. Rendam tuala muka dalam air suam. Perah dan tekapkan ke muka. Stim dari tuala tu akan mengeluarkan lebihan minyak dari cucian wajah tadi. 5. Perlahan-lahan, bersihkan muka dengan tuala lembab yang masih suam2 tu. .. Jadi, adakah anda mahukan kulit anda sentiasa awet muda dan sihat? Amalkan tips ini. Selamat mencuba 😊 ——————- #tipsbyhanneas #tipskecantikanbyhanneas #oilcleansing #pencucimuka #beauty #organik #cantiksecarasihat #teamturboLE #BHteamLEtops #minyakargan #minyakargantulen #minyakargandara #minyakarganbyhanneas #arganoil #purearganoil #virginarganoil #usdacertified #kkmcertified

A post shared by BY.HANNEAS 🌹 OFFICIAL DEALER (@le.souq_by.hanneas) on

Odlična su za čišćenje svakog tipa kože jer vrhunski otapaju šminku, a ne isušuju kožu nego je njeguju i hidratiziraju. Ulja za čišćenje obično se nanose na suho lice laganim kružnim pokretima kako bi otopila svu šminku i uklonila nečistoće.

Zatim se malo navlaže ruke i ponovno masira lice, pri čemu se pretvaraju u neku vrstu mliječne emulzije te ih se naposlijetku ispere s lica. S obzirom da hladnoća i suhi zrak od grijanja isušuju svaki djelić naše kože, ulja su posebno učinkovita u ovom dijelu godine.

Evo nekih naših prijedloga:

L’occitane karite ulje za čišćenje lica, 152,60 kuna

L’occitane

Yves Rocher micelarno ulje za čišćenje lica, očiju i usana, 49,00 kuna

Yves Rocher

Kiehl’s Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil, 245,00 kuna

Kiehl’s

 

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr