Moćna poruka

Ove fotografije pjevačice Demi Lovato savršeno prikazuju što vam može napraviti poremećaj u prehrani

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 21.10.2017 / Rubrika:
Foto: demi lovato / instagram
0

Demi otvoreno govori o svojim problemima, kako bi drugima pokazala da nisu sami i da spas uvijek postoji

Nakon što je nedavno napokon objavljen njen dugo očekivani dokumentarac Demi Lovato: Simply Complicated, fanovi Demi Lovato na svojim su Instagram profilima počeli objavljivati fotografije podrške pjevačici, a jedna je obožavateljica na profilu Heart by Heart Demi objavila fotografije koje pokazuju koliko je daleko Lovato stigla kad je u pitanju poremećaj u prehrani s kojim se nekada borila. I s kojim se, ustvari, još uvijek bori…

A upravo taj poremećaj u prehrani samo je jedna od tema oko koje se vrti ovaj njen dokumentarac, u kojem govori i o problemu s ovisnostima o drogi i alkoholu. Sve je potpuno iskreno i otvoreno ispričala svojim fanovima, koji su dokumentarac jedva dočekali, a sad joj na društvenim mrežama aktivno, još više nego prije, pružaju podršku.

Kako je izgledao proces Demina oporavka od poremećaja u prehrani, koji zapravo traje i dan danas

Lovato se dosad u životu suočila s brojnim preprekama i već se dugo bori sama sa sobom i vlastitim demonima kako bi svoje tijelo i duh pokušala održati što je moguće zdravijima, a iako je mislila da je borba s poremećajem u prehrani iza nje, priznala je kako je ispred nje još zapravo dug put, no nipošto ne misli odustati. Borba s ovakvom vrstom poremećaja cjeloživotni je proces, a potrebna je iznimna hrabrost da se o svemu ovako otvoreno progovori, kao što je to učinila mlada pjevačica, koja ima samo 25 godina.

I Demi je podijelila istu fotografiju, uz jednu veoma kratku i veoma snažnu poruku

Instagram Story Screenshot/Hello Giggles

Nakon što su na spomenutom Instagram profilu objavljene njene fotografije sa snažnom porukom, i sama Demi je podijelila te iste fotografije i uz njih napisala: “Oporavak je moguć.”

Ranije, 2016. godine, Lovato je u intervjuu za Glamour Magazin izjavila:

“Osjećam se zdravom. Osjećam se sretnom. Ranije sam osjećala isključivo prazninu i zato sam neprestano tragala za mnogim stvarima – ljudima, raznim supstancama, raznim vrstama ponašanja – kako bih pokušala ispuniti tu prazninu. A sada te praznine više nema. Prazninu sam popunila time što sam počela brinuti o samoj sebi.”

Želi drugima pokazati da je oporavak moguć i da nikako nisu sami

My Lovatics 💗 #simplycomplicated

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Lovato je tako svojim iskustvom, a još dodatno s obzirom na to da je planetarno popularna, postala divan primjer svima koji se bore s istim ili sličnim problemima s kojima se bori i sama i zbog toga nastavlja otvoreno govoriti o svemu kako bi drugi vidjeli da je moguće preboljeti svaki poremećaj i preskočiti svaku prepreku koja vam se u životu nađe na putu.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 21.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr