Svaka čast!

Ova žena ima veliki madež na licu i odbija ga ukloniti iz vrlo jednostavnog razloga

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 29.09.2017 / Rubrika:
Foto: ferrin_roy /instagram
0

Njezine slike obišle su svijet i to s razlogom

Tridesetogodišnja Ferrin Roy je savjetnica za mentalne bolesti. Na svojoj desnoj strani lica ima veliki madež od rođenja. Bez obzira na neugodne poglede, bezobrazna pitanja stranaca ili čak pitanja smiju li dodirnuti njezinu oznaku, ona svoj ‘nedostatak’ ne želi prekriti puderom.

Prihvatite svoje nedostatke

“Prihvatila sam svoj madež. Nikad ga nisam skrivala i nikad neću. Moj madež ne podiže samo svijest, nego pomaže i drugima da prihvate svoje nepravilnosti.”, rekla je Roy za Daily Mail.

Ali, Roy nije stala samo na izgovorenim riječima. Napisala je i cijelu knjigu o prihvaćanju svojeg madeža naziva “Madež koji je zadržala”. “Uvijek sam se osjećala samopouzdano dok bih se gledala u ogledalo”, izjavila je.

Iako bi s malo šminke mogla prikriti svoju oznaku i izbjeći neugodne situacije, ona to ne želi, a time i šalje jako važnu poruku svima. “Fokusirajte se na ljubav prema samoj sebi, a ne na ljubav koju dobivate od drugih. Jednom kad prihvatite same sebe, drugi neće imati izbora nego vas također prihvatiti”, rekla je Roy i apsolutno je u pravu.

Izvor: Allure

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 29.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr