Svaka čast! ☺️

Ona ima 26 godina i rijedak poremećaj kože, a svejedno je uspjela ostvariti svoje snove i postati model

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 07.07.2017 / Rubrika:
Foto: sara geurts/Instagram
0

Kakva inspirativna priča i još hrabrija žena

Kada je Sara Geurts imala samo 10 godina doktor joj je rekao kako ima Ehlers-Danlosov sindrom (EDS), sindrom koji usporava proizvodnju kolagena. Da je poremećaj vrlo rijedak pokazuje i činjenica da od njega boluje otprilike jedna osoba na 5.000 ljudi, a lijek za ovu bolest nažalost ne postoji.

Skoro sam odustala od sna

U zadnje vrijeme ste sigurno čuli za kolagen, ali on nije samo novi trend ljepote, već je jedan od najvažnijih proteina u našem tijelu. Učvršćuje kožu i štiti ju od prevelike rastezljivosti. Drugim riječima, bez njega koža bi nam bila opuštena i naborana. Kada je Sara saznala dijagnozu umalo je odustala od svog velikog sna da postane model, ali nešto ju je ipak tjeralo dalje. I dobro da je.

Ne skrivam se više

Cut off.

A post shared by Sara Geurts (@sarageurts) on

“Moj sindrom je bila moja najveća nesigurnost. U srednjoj školi pokušavala sam sakriti svoju kožu. Nisam htjela da drugi znaju za moj problem i nisam htjela pričati o tome. Živjela sam u laži”, rekla je Sara. Danas ne skriva svoju naboranu kožu, nego ju pokazuje svijetu. “Moja priča nije samo o meni. Ona je o milijunima drugih osoba diljem svijeta koje se svaki dan bore s lošim mišljenjem o svom tijelu i sebi samima”, nadodala je Sara i poručila svima da nikada ne odustaju od svojih snova, bez obzira što život nosi.

Alright y'all I've decided I will be putting together an audition/overview tape, I'm efforts to raise a more world wide awareness of Ehlers-Danlos Syndrome, & my current venture within the modeling/photography industry. I will be sending it out to some of my faavorite celebs and TV shows. Just to name a few ; @ellen_degeneres, @sarahkatesilverman, @amyschumer, @theviewabc, @margaret_cho, @thedoctorstv, aaand @dr_oz. Thank you to all who have supported me thus far, & ask for you to send creative good vibes my way. THANK YOU THANK YOU again as this wouldn't be possible without the support of all of you. 😙💞👍 • • • • • • • #ehlersdanlosawareness #ehlersdanlossyndrome #effyourbeautystandards #effthelabels #inmyskiniwin #changeishere #loveyourbody #loveyourlines #loveyourself #imperfections #imperfectlyperfect #rare #blessed #beauty #inspire #embraceit #beyou #minnesota #minneapolis #midwest #vision #itstime

A post shared by Sara Geurts (@sarageurts) on

Izvor: Pop Sugar

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 07.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr