Zanimljivo...

Od olovke do banane i mamuta: Znate li što znače ovi nazivi?

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 23:35 04.11.2016 / Rubrika:
Foto: GIPHY
0

Neki su ženama iznimno dragi, dok druge baš i ne vole…

Iako ih uvijek procjenjujemo samo po veličini, ono što dosad možda nismo znale jest da ustvari postoji čak 13 tipova penisa (a možda i više od toga).

Ovo je popis tih 13 oblika, pa možete provjeriti je li vaš muškarac više ‘mrkva’ ili je ipak ‘banana’.

Rastući tip (“grower”)


Ovo je vjerojatno najpoznatiji tip penisa, a za njega je karakteristično to što obično prilično iznenadi svojom veličinom, jer je u spuštenom stanju puno, puno manji nego kad naraste. Ustvari, najčešće naraste čak 2 do 3 puta.

Zbunjujući tip (“shower”)

Kod ovakvog tipa penisa situacija je suprotna. I dok se već u spuštenom stanju čini velik, a često se i ocrtava kroz hlače, kad naraste zapravo bude tek neznatno veći.

Banana

Ime zapravo govori sve – ovakav tip penisa ima oblik banane. Kad je u podignutom stanju, savije se do određene mjere, a savršen je u misionarskoj pozi jer istovremeno stimulira i klitoris i G-točku, zbog čega je ženama ovaj tip omiljen. Iako doggy poza s ovakvim tipom penisa baš i nije dobar izbor…

Thor

Ovaj tip penisa nije nazvan po stripovskom junaku zbog svoje veličine, već zbog svog oblika – naime, on ima oblik čekića. Glava ovakvog penisa je velika, dok je ostatak nešto tanji i također prilično vješto stimulira G-točku.

Gljiva

Ovaj tip penisa sličan je Thoru, ali je glava penisa ovdje nešto veća i zaobljenija, dok je cijeli penis nešto manji – i da, ustvari ima oblik gljive. Savršena poza za ovakav tip penisa je doggy.

Slovo C

Najjednostavnije rečeno, ovakav penis ima oblik slova C. Ovaj se penis prilikom erekcije savija u desno, a do te blaže zakrivljenosti dolazi zbog Peyronijeve bolesti (razvoja vlaknastog tkiva unutar penisa).

Iako za muškarce s ovakvim oblikom penisa seks može biti bolan, pozitivna je strana ta što ga vagina, jednom kad je penis unutra, može držati uspravnim.

Slovo S

Ovaj je oblik penisa neobičniji i puno rjeđi nego penis u obliku slova C. No, to zapravo i nije tako loše…

Ako muškarac s ovakvim tipom penisa zna kako odraditi posao, orgazam je gotovo pa zagarantiran.

Zdepasti tip

Ovaj je penis širi i kraći, a užitak koji pruža je nevjerojatan. No, svakako pripazite da koristite dovoljnu količinu lubrikanta ukoliko vaš muškarac ima upravo ovakav tip penisa.

Olovka

Ovaj tip penisa ravan je i izdužen, baš poput olovke. Glava ovog penisa gotovo je jednake širine kao i ostatak, no iako se muškarci ovakvim tipom penisa iznimno ponose zbog njegove duljine, seks može biti i bolan, zbog toga što može doći do dodirivanja cerviksa.

Ljuti hrvač

Ovaj je penis nazvan ovako zato što su na njemu tijekom erekcije iznimno izražene vene. Ali, seks upravo zbog toga može biti prilično zadovoljavajuć, a blage vibracije do kojih dolazi pomažu lakšem postizanju orgazma.

Starac

Pa, ovaj tip penisa izgleda…staro. Obično niste sigurne je li velik ili mali, je li u erekciji ili spušten, zato što je cijeli prekriven kožom.

A muškarcima s ovakvim tipom penisa ponekad je dosta teško doživjeti orgazam, čak i tijekom vaginalnog seksa.

Mamut

Kao što, prema nazivu, vjerojatno i pretpostavljate, ovaj je penis prilično dlakav. Zbog čega ženama često baš i nije omiljen…

Mrkva

4641457782_c0cbe75926_b

Ovakav je tip penisa ženama zaista najdraži. Na vrhu je tanak, a prema kraju sve širi i ženama zbog toga pruža najviše zadovoljstva.

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 23:35 04.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr