Aureola ili spoiler?

Novi hit na Instagramu: Jesu li obrve u obliku aureole najgori trend obrva koji smo do sada vidjele?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 09.03.2018 / Rubrika:
Foto: hannahdoesmakeupp/Instagram
0

Čini se da je razdoblje ludih trendova tek počelo

Prošle godine smo se nagledale svega – od plastičnih hlača do užasnih obrva u svakakvim oblicima. Nekako je postalo očito da ljudi na Instagramu misle kako će ih netko primijetiti ako od sebe naprave cirkus.

Obrve u obliku poznate Nike kvačice čak nisu ni toliko loše koliko smo u početku mislile

Najnovija pojava na toj društvenoj mreži opet se tiče obrva, ovaj put u obliku aureole. Proslavila ih je šestnaestogodišnja beauty blogerica Hannah Lyne i to potpuno spontano. Kako je napisala ispod slike, ona i njezina frendica su jedan dan pričale o obrvama u obliku ribljih repova pa su se dosjetile napraviti nešto još luđe.

Dugo ih nije bilo: Pojavio se još jedan bizaran Instagram trend iscrtavanja obrva i ovoga puta uključuje riblje repove

Kako navodi Marie Claire, ovo nije najnoviji trend već zezancija koju je blogerica osmislila kako bi si povećala rejting na Instagramu. I očito je upalilo. Njezine obrve zaradile su preko 8.000 lajkova i pokupile što pozitivnih, što negativnih komentara.

Neki od njih su čak bili da ‘nije normalna’ i da se ‘ponaša djetinjasto’. Nama ove obrve više sliče na spoiler na automobilu, nego na aureolu. Što ti misliš?

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 09.03.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr