Pazite na njih

Nježno s njima: Ovo je devet stvari koje bi žene stvarno trebale prestati raditi svojim grudima

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:53 23.11.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Jadnice nekada trpe više nego što bi trebale

Ovim ženskim obilježjem malo koja žena se ne ponosi, ali toliko su naviknute na njih da ih često zanemaruju ili im ne pridaju dovoljno pažnje što se tiče njege. Evo što biste trebali prestati raditi da ne trpite nepotrebnu neugodu i bol.

1. Nositi krivi broj grudnjaka

Samo jedna od četiri žene nosi ispravnu veličinu grudnjaka koja joj pristaje. Žene previše biraju premale grudnjake jer misle kako će im grudi izgledati podignuto, napeto i seksi, a zapravo su stisnute, nemaju zraka, prečka na leđima je previsoko te naramenice ostavljaju tragove.

Premale košarice blokiraju normalan protok krvi i oštećuju tkivo što može dovesti i do ozbiljnih komplikacija.

2. Čupati dlačice

Svaki put kada čupkate dlačice na tom vrlo osjetljivom dijelu tijela (oko bradavice), prirodno tanka koža postaje mnogo deblja što rezultira upalama.

3. Previše stiskati

Mnoge žene vole lagano grickanje bradavica i grudi u trenutku strasti, ali previše gnječenja i navlačenja grudi također može izazvati bol i probleme.

4. Bušenje bradavice aka piercing

Ovime riskirate ozbiljnu zarazu i infekciju, pogotovo ako piercing radi nestručna osoba u nehigijenskim uvjetima. Isto tako, svaka žena ima drukčije grudi i ako vaša prijateljica nije imala problema, ne znači da nećete imati i vi.

5. Pušiti

Teške spojeve kojke udišete sa svakim povlačenjem cigareta utječu na cijeli organizam, pogotovo na pluća i kožu koja ovako gubi elastin pa se i grudi lakše objese.

6. Hodati bez grudnjaka

Odličan je osjećaj skinuti grudnjak kada dođete s posla, ali stalno hodanje bez njega ne radi vašim grudima uslugu. Ovako se mogu ranije objesiti, pogotovo ako su veće.

7. Spavati na trbuhu

Da se razumijemo, radi se o vrlo ugodnom položaju spavanja, ali ne pretjerujte upravo zbog vaših grudi. Prevelik pritisak može izazvati bol, ali im i izmijeniti oblik.

8. Ne njegovati ih

Nemojte dopustiti da su suhe jer koža na njima je vrlo tanka i zahtjeva puno mazuckanja i njege kako bi što duže bile lijepe, a koža elastična.

9. Previše ih uspoređivati

Nitko nije simetričan i sve što je na tijelu u paru nije isto. Zato nemojte gledati na manju ili veću dojku kao na hendikep jer je to posve normalno. Prihvatite ih takve kakve jesu jer su samo vaše.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:53 23.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr