Vrlo lako

Ne uspijevate dobro očistiti vaš beauty blender? Za to vam trebaju samo dva sastojka koje već imate

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 20:22 27.11.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Više nećete razbijati glavu kako isprati sav onaj puder koje nikako ne odlazi

Beauty blenderi odličan su alat koji se nalazi u mnogim make-up torbicama šminkoljubaca. Cure ga vole jer besprijekorno nanosi puder i druge proizvode, a mrzak im je jer se često ne da dobro očistiti.

Rješenje za ovu frustraciju nalazi se u samo dva sastojka koje sigurno već imate u kuhinji – detedžent za suđe i maslinovo ulje. Deterdženti za suđe specijalno su formulirani da otope masnoću u kombinaciji s vrućom vodom pa djeluju i na masnije pudere, a maslinovo ulje služi da spužvica ostane mekana.

Rezultat? Čista spužvica spremna za daljnje korištenje. I ne zaboravite, redovito (najbolje nakon svakog korištenja) čistite svoj make-up pribor kako ne biste navukli nepotrebne bakterije.

Detalje čišćenja pogledajte u videu.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 20:22 27.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr