TESTIRANJE PROIZVODA

Naše čitateljice testirale su NIVEA Q10plus noćnu kremu s koži srodnim koenzimom Q10. Evo kakvi su im dojmovi

Piše: Žena Net / Vrijeme: 00:01 15.11.2016 / Rubrika:
0

Tijekom dana koži je potrebna hidratacija i zaštita koju joj pruža dnevna njega, ali tijekom noći to joj jednostavno nije dovoljno

Koži lica potrebna je pomoć u prirodnom procesu regeneracije i zbog toga je optimalno kombinirati dnevnu i noćnu kremu. Dok vi spavate, NIVEA Q10plus brine za glatkoću i regeneraciju vašeg lica. Količina koenzima Q10 u našoj koži smanjuje se tijekom godina. NIVEA Q10plus proizvodi osmišljeni su kako bi koži vratili koenzim Q10.

Naše čitateljice, dobitnice nagradnog natječaja „Isprobaj i osvoji NIVEA Q10plus kremu za noćnu njegu lica!“ koristile su kremu tijekom 14 dana. Prepoznale su najvažnije sastojke NIVEA Q10plus kreme- koenzim Q10 i kreatin.

‘Učinci se osjete već prvog dana’

Barbara (43) prepoznala je učinke već nakon prvog dana korištenja, Mira (54) i Ivana (36) učinak kreme prepoznale su već nakon dva dana korištenja, a Silvija (39) i Dragana (30) najkasnije nakon deset dana korištenja.

Mira (54) je primijetila kako je njena koža lica „postala mekana, baršunasta“, Ivana (36) je oduševljena činjenicom kako se značajne promjene mogu primjetiti u tako kratkom roku. „Lice mi djeluje svježije, zategnutije, mekano na dodir. Boja kože mi je zdravija, lice mi ima sjaj.“ Draganina (36) „koža je glatka, mekana i nježna, hidratizirana i izgleda svježe.“

‘Izuzetno dobar osjećaj učinka noćne kreme’

Silvija (39) je imala „izuzetno dobar osjećaj učinka NIVEA Q10plus noćne kreme na koži lica i vrata i preko dana.“ Branki (47) je „osjećaj glatke kože bio prisutan do kasnog popodneva“.

O mirisu kreme čitateljice su rekle kako „ je jako ugodan, tekstura je odlična za nanošenje, brzo se upije i ne ostavlja tragove“ Mira (54). „Miris malo podsjeća na Niveinu plavu kremu , ona se brzo upija i ne ostavlja masne tragove“ rekla je Sara (25).

Sve su čitateljice izuzetno zadovoljne iskustvom i nastavljaju koristiti NIVEA Q10plus.

‘Lice mi djeluje svježije i zategnutije’

„Izuzetno sam zadovoljna korištenjem NIVEA Q10plus noćne kreme. Rezultati njege vidljivi su jako brzo, a to mi je bitno. Koža je lijepa, mekana, bore su manje vidljive”, kaže Mira (54).

„Oduševljena sam činjenicom kako se značajne promjene mogu primjetiti u tako kratkom roku. Lice mi djeluje svježije, zategnutije, mekano na dodir. Boja kože mi je zdravija, lice mi ima sjaj“ kaže Ivana (36).

„Krema je super. Mislim da sam konačno pronašla “svoju” pravu kremu“, komentira Silvija (39).

„Stvarno moram priznati da sam oduševljena učinkom. Najviše učinka pokazalo se na koži vrata koja je kod mene, kao i kod većine žena, izuzetno zahtjevna“, zaključila je Branka (47).

Branka (47) Nivea Q10 kremu će preporučiti svojim najboljim prijateljicama, a Dragana (36) preporučila ju je svima koji žele najbolje za svoju kožu.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 00:01 15.11.2016 / Rubrika:
Povratak na Net.hr