Wow

Naručila je kozmetiku Kylie Jenner, a uz šminku je dobila i zanimljivo iznenađenje

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 16.09.2017 / Rubrika:
Foto: Em Venditte /instagram
0

Ova je cura u naručenom proizvodu dobila nepoželjne goste

Veselje naručivanja stvari s interneta je veliko. Naručite željeni predmet, čekate da stigne i kada napokon stigne vidno ste oduševljene. U slučaju Em Venditte situacija je bila nešto drugačija. Naručila je kozmetiku Kylie Jenner, a u pakiranju je dobila i posebno iznenađenje koje nitko ne bi očekivao.

Javili su se i iz brenda

Em je u svojoj kutiji, čim ju je otvorila, pronašla puno kukaca, točnije mrava. Kaže kako se odmah javila brendu e-mailom i priložila video kao dokaz. Oni su joj odgovorili kako je dobila novi proizvod bez kukaca. Onda je Em svoju nesreću odlučila podijeliti i javno, na Redditu. Željela je samo dobiti odgovor korisničke podrške. “Moj treći pokušaj dolaska do njih je sada putem društvenih mreža. Želim dobiti pažnju tvrtke i podijeliti svoju priču s kupcima.” Na kraju je i dobila što je htjela jer su joj se javili iz Kylie kozmetike, a cijeli e-mail Em je ponovno podijelila javno.

“Pozdrav,

Ja sam Amelia i menađerica sam korisničke službe. Vaš video mi je proslijedio moj tim i htjela sam vam se obratiti i ispričati osobno zbog neugodnog iskustva s našim timom, ali i s proizvodom kojeg ste dobili. Cijenimo kritiku naših kupaca i uvjeravam Vas kako se cijeli slučaj istražuje.

Nadam se kako uživate u svojoj kozmetici, a kao ispriku ću vam poslati poklon Kylie kozmetike.”

Ne znamo što će točno Em dobiti kao poklon, ali nadamo se kako će iznenađenje ovoga puta biti pozitivno.

Izvor: Rafinery 29

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 16.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr