Biste li ga probale?

Napravljen grudnjak koji trajno povećava grudi u samo 7 dana: Poznata ga je glumica isprobala i potvrdila učinkovitost

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:02 10.01.2018 / Rubrika:
Foto: Milan Milić/Facebook
0

Čini se kako je mukama svih djevojaka koje nisu zadovoljne veličinom svojih grudiju došao kraj

Milan Milić iz Srbije osmislio je nevjerojatan grudnjak koji navodno može trajno povećati grudi sza samo tjedan dana. Ovaj je 33-godišnjak grudnjak dizajnirao za svoju djevojku Jelenu koja je željela povećati grudi, ali se bojala operacije.

Ideja o ovom grudnjaku pojavila se još 2012. godine, a sada je grudnjak konačno prošao rigoroznu kontrolu američkih agencija, piše The Sun.

Kako ga nositi?


Grudnjak se nosi po pet minuta tri puta dnevno, sedam dana. Ne smije ga se nositi za vrijeme menstruacije, već treba čekati sedam dana kasnije pa početi i ako se grudnjak koristi po drugi put, mora se napraviti pauza od dva mjeseca. Također, grudnjak neće ‘raditi’ 10 dana nakon leta avionom zbog promjene u tlaku.

Grudnjak će se moći nabaviti po cijeni od 199 dolara, odnosno 1.240 kuna.

Što ovaj grudnjak zapravo radi grudima?

Radi na principu povećanja cirkulacije krvi i funkcionira kao masažer. Tako na prirodan način povećava protok krvi, a ta krv hrani grudi. Grudi nakon upotrebe navodno izgledaju veće, okruglije, podignutije i stisnutije.

Dosad ga je isprobalo 14 žena iz SAD-a, Europe i Kine, a grudi su im se povećale za 3,5 do četiri centimetra, što otprilike znači jednu veličinu košarice grudnjaka.

Mišljenje plastičnog kirurga i iskustvo glumice

Plastični kirurg Michael Salzheaur testirao je grudnjak na glumici Sabrini Molinar iz serije West Palm Beach koja je iz B košarice prešla u onu veličine C.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:02 10.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr