Vrijedi probati

Napravila čudotvoran serum: Koristila ga 7 dana i kosa joj narasla čak 2 centimetra

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 13:06 24.11.2016 / Rubrika:
Foto: Screenshot/YouTube
0

Imate li problema s rastom kose ili vam ona stalno puca?

Sami možete napraviti serum za kojeg modna blogerica Farah Dhukai tvrdi da je čudotovran – u samo tjedan dana kosa joj je porasla za dva centimetra. Ipak, ukoliko je vaša kosa kvalitetnija, može narasti do četiri centimetra!

Recept

Sve što vam je potrebno za ovaj serum jesu ulje bundeve i eterično ulje mente.

Pripremite serum tako da ulje bundeve bude baza u koju ćete dodati svega nekoliko kapi ulja mente. Zagrijte ovu mješavinu na pari, a potom je toplu utrljajte u kožu glave, lagano masirajući. Nakon toga zaližite kosu pa upotrijebite masažer za glavu i koristite ga od pet do sedam minuta. To je magični trik jer ubrzava cirkulaciju.

Kad završite, operite kosu odmah ili nakon prospavane noćši, izbor je na vama.

Koliko dugo koristiti

Ovaj serum koristite svaki dan tijekom sedam dana. Ulje bundeve sadrži masne kiseline, vitamin B i druge esencijalne nutrijente potrebne za rast kose. Ulje mente stimulira i pomlađuje folikule koje su zaslužne za rast zdrave dlake.

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 13:06 24.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr