banner

Wow, želimo ovo isprobati

Koja je tajna zdravlja i sjajnog izgleda Meghan Markle? Možda se iznenadite, ali radi se o jednoj jednostavnoj stvari

Manuka med pruža prirodan kick našoj koži jer pomaže ubrzati regeneraciju stanica i potiče proizvodnju elastina

Kad god pogledate bilo koju njenu fotografiju, Meghan Markle, zaručnica britanskog princa Harryja, izgleda kao da doslovno sjaji; ali, koja je točno tajna prekrasnog izgleda njezine kože? Čini se kako se tajni sastojak nalazi u onome što svakodnevno doručkuje, a sad je sa svima odlučila podijeliti što za nju najbolje funkcionira.

Kad su je pitali na koje načine brine o sebi i kako pristupa vlastitom zdravlju i ljepoti, Meghan je to objasnila sljedećim riječima: “Kako starim, tako se i moj pristup brizi o koži i vlastitome tijelu mijenja. I ne brinem o sebi samo iz čisto estetskih razloga, već zato što ono što jedem, koliko vode pijem i koliko se odmaram itekako utječe na to kako se osjećam.” A koji je onda to njen magični doručak? Radi se o zobenim pahuljicama s bananama ili nekim drugim voćem s dodatkom manuka meda i pčelinje peludi, piše Glamour Magazine. I da, od svih ovih sastojaka najveću tajnu sjajne kože kriju posljednja dva sastojka.

Zaista mnogo prednosti

Glasnogovornik jednog od proizvođača manuka meda objasnio je koje su prednosti baš ove specifične slatke vrste i zašto je on dobar za naše zdravlje. “Manuka med pruža prirodan kick našoj koži jer pomaže ubrzati regeneraciju stanica i potiče proizvodnju elastina. Pomoću svojih protuupalnih i antibakterijskih svojstava te moći da našoj koži pruži potrebnu vlažnost, ovaj prirodni sastojak hrani našu kožu i odgovara baš svakom njenom tipu”, objasnio je.

Što vi mislite? Je li zaista toliko djelotvoran?

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr