Zar nekome ovo treba?

Kiropraktičar izmislio napravu za ‘olakšavanje’ menstruacije i zbilja je suluda!

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 15:00 23.02.2017 / Rubrika:
Foto: Manuel-F-O/Thinkstock
0

Ovo će vas i šokirati i nasmijati, a možda ćete biti i ljuti

Menstruacija konačno više nije toliki tabu kao što je bila do unazad par godina i zbog toga smo jako sretne jer je zbilja smiješno da nešto toliko prirodno bude predmet podsmijeha. Mnoge žene imaju dosta jake menstruacije protiv kojih obično nema lijeka osim hormonskih pilula koje baš i nisu najzdravije rješenje.

Izjednačio menstruaciju s proljevom?

Upravo zato se jedan kiropraktičan dosjetio na prvu genijalnog rješenja za olakšavanje života ženama tijekom menstruacije. Daniel Dopps osmislio je poseban stick Mensez koji sprječava veliku navalu menstrualne krvi, a djeluje na način da se njime zalijepe male usne. Mokrenje razbija tu barijeru pa se stick ponovno aplicira. Iznenađeni? Šokirani? Niste jedini.

Dopps svoj izum opisuje kao ‘vrlo zabavan’ osjećaj, sličan onom kada se vaše usne zalijepe od nekog ljepljivog sjajila. “Svjestan sam problema s kojima se žene bore i mislim da bi Mensez mogao biti bolje rješenje od upijajućih proizvoda”, siguran je izumitelj. Također je istaknuo da je njegova prijateljica iskusila sindrom toksičnog šoka pa je još sigurniji u svoju inovaciju.

U intervjuu za Elle naglasio je da žene jednostavno ne smiju biti rastresene kada imaju menstruaciju jer su onda manje učinkovite te je ovu prirodnu potrebu izjednačio s muškarcem koji svaki mjesec po tjedan dana ima proljev ili mu curi iz nosa.

Mensez je trenutno u fazi prikupljanja sredstava, a u prodaju bi trebao krenuti ove godine. Dopps tvrdi da su žene čak zainteresirane za ovakav proizvod u što iskreno sumnjamo, makar svaka roba ima kupca.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 15:00 23.02.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr