JESTE LI OVO PRIMIJETILI?

Kendall Jenner koristi genijalan i suptilan trik zbog kojeg na svim fotkama izgleda prekrasno

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 18.03.2017 / Rubrika:
Foto: Instagram/Kylie Jenner
0

Možete ga i sami isprobati

Okej, vjerojatno će se većina vas složiti s nama kada vam kažemo da je Kendall Jenner prekrasna. I da na fotkama izgleda jednako prekrasno. Gotovo uvijek.

Ali, jeste li primijetili da slavna sestra još slavnijih Kardashianki koristi jedan mali, na prvu gotovo neprimjetan i suptilan trik, koji joj pomaže da na svakoj fotografiji izgleda apsolutno divno? Na stranici Who What Wear otkrili su o čemu se ovdje zapravo radi. A zatim su popričali i s jednim profesionalnim fotografom, koji je sam dosta puta fotografirao Kendall, da im kaže zbog čega njen mali trik baš uvijek savršeno funkcionira.

Ako pogledate pažljivo, vidjet ćete da Kendall često na fotkama glavu ima malo zakrenutu na jednu stranu, jer na taj način ostavlja dojam izduženog vrata i lice joj dobiva bolji okvir. Fotograf Steve Granitz objasnio je zašto to ustvari funkcionira.

Glavu zakrenite desno i spustite bradu

 

Granitz je objasnio da nas taj trik pomlađuje i sužava te ostavlja dojam istaknute čeljusti i skladnijih crta lica. Jer, da, vjerojatno ste i sami shvatili da si, kada gledate direktno u kameru, i ne izgledate baš predobro… Ali ako glavu malo zaokrenete prema desno i spustite bradu, vaše lice dobiva dubinu. A zašto? Zato što se na taj način miču sjene, koje lice čine širim, debljim i većim nego što zapravo jest. Stoga se poslužite ovim trikom sljedeći put kad vas netko fotografira – uočavate li razliku?

 

Piše: Žena Net / Vrijeme: 10:00 18.03.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr