banner

Imamo recept

Kava s dodatkom ova tri ukusna sastojka navodno pomaže istopiti višak kilograma i isprobat ćemo je već sutra

Sve ove sastojke vjerojatno već sada imate u kuhinji, a uz to će vam kava biti i mnogo ukusnija

Kava je, ponekad nam se čini, zaista magičan napitak. Osim što nas ujutro spašava da ne zaspemo za uredskim stolom, daje nam energiju tijekom dana, a ako je pijemo u umjerenim količinama, korisna je i za naše zdravlje.

Također, kava je i odlično sredstvo koje potiče gubitak kilograma jer ubrzava rad našeg metabolizma, a posebno ako je pijemo na način na koji smo upravo otkrile. I ovaj trik bi vas mogao oduševiti.

U jutarnju kavu samo morate dodati tri sastojka koja već sad vjerojatno imate negdje u kuhinji, a radi se o: cimetu, kokosovom ulju i medu. A osim toga što vam ovaj super napitak može pomoći da se riješite viška kilograma, uz to je i preukusan, jer su svi ovi sastojci zasebno genijalni.

Evo što će vam sve biti potrebno:

  • jedna žličica cimeta
  • ¾ šalice kokosova ulja
  • pola šalice meda

Kako se priprema?

https://www.instagram.com/p/Be-izOwFXGy/?tagged=coffee

Za početak sve ove gore navedene sastojke pomiješajte u manjoj zdjeli i stavite ih u hladnjak. Ondje ih možete čuvati i do nekoliko dana.

I onda, svakog jutra kad si pripremite kavu, u nju dodajte jednu do dvije žličice smjese. I to je to. Konzumirajte ovakvu kavu svaki dan i rezultati bi, navodno, trebali biti vidljivi vrlo brzo.

Hoćete li isprobati?

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr