Seks pomagalo budućnosti

Jesu li zubni aparatići budućnost oralnog seksa?

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 18:07 11.11.2016 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Užitak je s njima višestruk

Kod oralnog seksa zubi se baš i ne koriste jer njima rijetko možete izazvati ugodu u donjem predjelu. No, sudeći prema inovativnom tajvanskom stomatologu Kuang-Yi Ku-u to bi se moglo promijeniti posebnim aparatićem za zube.

Kuang-Yi Ku svoj rad je pokazao na izložbi The Fellatio Modification Project odnosno Projekt modifikacije fellatia, a u fokusu je transformacija tijela s ciljem poboljšavanja osjetilnog užitka za vrijeme oralnog seksa, pogotovo kod gay osoba. Stomatolog tvrdi da je aparatić vrlo mekan i radi se prema zubalu svakog korisnika posebno. Zbog toga je masovna produkcija ovog pomagala još uvijek neisplativa.


Na izložbi je također bio predstavljen Projekt modifikacije kunilingusa/anilingusa čiji je cilj napraviti jednokratno oralno pomagalo koje se stavlja u usta neposredno prije pružanja oralnog seksa ženama i može višestruko poboljšati doživljaj.

Ku kaže da je ovo samo početak trenda: “Siguran sam da će u budućnosti ljudi željeti modificirati cijela svoja usta kako bi bila podatnija i mekanija i iznutra i izvana.”

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 18:07 11.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr