Kakav užas

Jedno je dijete uništilo sjenila za oči u dućanu Sephora u vrijednosti od skoro 9.000 kuna, a postoje i fotke

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 21.11.2017 / Rubrika:
Foto: Michael Saechang/flickr
0

Ajoj, kakva nesreća 😖

Je li ti se kad dogodilo da si došla u dućan s kozmetikom i naišla na razbijene ili uništene proizvode? Puno je tu pudera, sjenila za oči i sličnog i bilo bi zapravo čudno da je sve uvijek na svojem mjestu i u jednom komadu. U dućanu Sephora tako postoji dio s testerima sjenila za oči, a jedno se dijete odlučilo poigrati s njima. Vizažistica Brittney Nelson je napisala objavu na Facebooku o cijeloj situaciji i upozorila roditelje da u kupnju šminke idu bez djece.

Pažljivo s djecom

“Sjenila za oči u iznosu od 8.367,39 kuna su zauvijek uništena. Neko malo dijete je vjerojatno mislilo kako su to bojice i ni ne zna što je napravilo. Previše uništene šminke i ljuto osoblje u Sephori nije mjesto gdje želiš kupovati. Mame, molim vas kupujte kozmetiku bez svoje male djece. Nije zabavno vama, a ni njima, a bome ni skupim proizvodima.

Ja sam svoju kćer vodila u ovakve dućane kad je bila nešto odraslija, ali imale smo pravila. Ona je morala držati ruke u džepovima, a ja sam mogla biti unutra samo 10 minuta. Bilo je stvarno od pomoći pa ako već moraš povesti dijete sa sobom, isprobaj taj trik.

Sve na fotki izgleda 100 puta gore uživo, a ja ne radim za Sephoru.”

Izvor: Insider

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 21.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr