Vrlo zanimljivo

Jedna je trenerica otkrila kako zrcalo na treningu zapravo samo odmaže u vježbanju, a evo i zašto

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 20.11.2017 / Rubrika:
Foto: kristy.idk/instagram
0

Razlog je vrlo zanimljiv, ali i logičan

Trenerica poznatih osoba Ashley Borden kaže kako zrcala kod vježbanja nisu dobra i ona je sva zrcala maknula iz prostorija u kojima trenira sa svojim klijentima, a za to ima jako dobar razlog.

Bolje ćeš vježbati

„Mi nemamo zrcala u našoj teretani. Stvarno je drugačije. Stvara posebnu i drugačiju vezu između trenera i klijenta, kao i drugačiju vezu među ljudima na treningu. Kad stojimo ispred zrcala vidimo svoju refleksiju, kao i druge ljude u njemu. To često vodi do toga da se žene ne osjećaju dobro, a često i ne ispravljaju formu, čemu zapravo zrcala kod vježbanja i služe“, objasnila je Borden.

Također, primijetila je kako njezine cure koje trenira ne popravljaju ramena ili trbuh dok se gledaju uzrcalo, već primjećuju razne nedostatke na svojoj koži koji ih onda i dekoncentriraju. Dodala je kako je uočila veliku razliku i u načinu treniranja, jer se nitko ne gleda u zrcalo i razmišlja o tome kako izgleda, umjesto toga svi misle o pravilnom izvođenju vježbi i davanju sve od sebe.

Kad se gledaš u zrcalo, vidiš i druge ljude kako vježbaju. „Bez ogledala ne gledaš druge kako vježbaju jer nemaš ni vremena i ne uspoređuješ se s nikime. Kad vježbamo nije važno kako tko izgleda. Važno je samo da daš sve od sebe, fokusiraš se i odradiš vježbe najbolje što možeš“, rekla je Borden.

Izvor: Pop Sugar

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 20.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr