Bravo

Jedna je cura pokazala kako izgleda bez filtera, a poslala je i snažnu poruku svima koji imaju problema s aknama

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 13.12.2017 / Rubrika:
Foto: pigss/instagram
0

Nemamo sve savršen ten, a ona je odlučila progovoriti o tome

Njezino ime je Hailey Wait, a na svojem je Twitter profilu objavila fotku sebe s ružem i prištićima na licu, a ispod je napisala zanimljiv opis: “Ovo je podsjetnik da te akne ne čine ružnom. Srce puno mržnje s druge strane te čini”. Potaknula je ljude diljem svijeta da se uključe u komentiranje, a napravila je veliku stvar za sve koji imaju problema s aknama.

Potaknula je na razmišljanje

Wait na Instagramu ima preko 82.000 pratitelja pa se može reći da je sigurno utjecala na brojne ljude svojom objavom. S obzirom da na Twitteru ima puno manje pratitelja, objavu s te društvene mreže je objavila i na Instagramu, a ispod je još napisala jedan zanimljiv opis koji prenosi portal Hello Giggles.

“S obzirom da sam bila otvorena oko svojih problema s kožom, mnogi od vas su se otvorili i rekli mi svoje probleme. Moram priznati da sam iskreno dirnuta i jako zahvalna što me prati toliko ljudi. Čula sam vaše priče i vidjela načine na koje vi prihvaćate sami sebe i za mene je to najbolja stvar na svijetu. Nitko nije bez mana i ne moraš biti bez mana i nepravilnosti da bi te drugi voljeli kao ljudsko biće”, napisala je Wait.

Osim ove, na svojem Instagram profilu ima još mnogo sličnih fotki bez šminke, na kojima se vide akne, a kojima šalje snažnu poruku o važnosti samopouzdanja i ljubavi prema samoj sebi.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 13.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr