Van ovog svijeta

Japanski brand napravio paletu sjenila na temu Mjesečeve ratnice i ne možemo doći k sebi koliko je lijepa

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 18:00 25.01.2017 / Rubrika:
Foto: Giphy
0

Brzo napravite mjesta u svojoj make-up torbici

Svi ženski fanove crtića Mjesečeva ratnica koje ujedno i obožavaju šminku došle su na svoje. Japanski brand Creer Beaute napravio je specijalnu paletu sjenila posvećenu našoj Usagi, a sve što možemo reći je da paleta oduzima dah.

s031

S četiri sjenila u nijansama koje bi obožavala i Usagi, paleta djeluje van ovog svijeta. Sama paleta, a pogotovo zlatno pakiranje optočeno šarenim kamenčićima kao da je ispalo iz svijeta Mjesečeve ratnice.

Paleta neće biti dostupna do ožujka, makar se za nju već možete predbilježiti na službenoj stranici Creer Beautea, a cijena joj je 34 dolara. Ova paleta je odlična nadopuna drugim Sailor Moon kozmetičkim proizvodima poput bajkovitog rumenila ili prekul kistovima.

 

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 18:00 25.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr