Wow

Iz Lusha su priznali kako ih je za jedan proizvod inspirirala princeza Diana, a ime mu je veličanstveno

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 14.09.2017 / Rubrika:
Foto: PATRICK RIVIERE/AFP
0

Volimo Lush, a volimo i princezu Di. Kada se njih dvoje spoje, rezultat mora biti odličan

Princezu Dianu su svi voljeli, odnosno još ju uvijek vole. Iz Lusha su priznali kako ih je upravo ona nadahnula u izradi proizvoda imena “Veličanstvena hidratantna krema”. Nije ni čudo kako su mu dali ime veličanstvena, s obzirom tko im je bio uzor kod stvaranja proizvoda.

Prirodni sastojci

Sam suosnivač Lusha, Mark Constantine rekao je kako je do ideje došao kada mu je princeza Di sama otkrila koja joj je najdraža krema. Sve ostalo je povijest. Ova krema je jedan od najprodavanijih njihovih proizvoda, lagana je i hidratizira u isto vrijeme, a koristi zanimljive i prirodne sastojke kako bi najbolje djelovala. Samo neki od sastojaka su: ekstra djevičansko maslinovo ulje, hladno prešano ulje avokada, ekstra djevičansko kokosovo ulje, svježe cijeđeni sok naranče, svježi sok ananasa.

Iz Lusha kažu: “Njega kože dobiva najbolje ovim proizvodom. Vjerujemo kako je ova hidratantna krema najbolji takav proizvod na tržištu. Kada kupite kutijicu “Veličanstvene” svoj teško zarađeni novac trošite na prirodne sastojke od kojih će vaša koža biti mekana.” Za kutijicu kreme veličine 44 mililitara morat ćete izdvojiti 87,95 dolara, odnosno 552,76 kuna.

Izvor: Allure

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 14.09.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr