Za blijedu kožu

Ide zima, treba nam dobra podloga: Ovo je najsvijetliji puder na našem tržištu, ne očajavajte

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 11:07 05.11.2016 / Rubrika:
Foto: Instagram
0

Ukoliko ste, poput mene, jedna od onih djevojaka koja nikako ne može naći dovoljno svijetli puder koji bi odgovarao boji vašeg tena, ne očajavajte – na našem tržištu ipak postoji nešto što bi vam moglo odgovarati

Jeste li primijetile kako na brendovi na naše tržište uglavnom ne puštaju najsvijetlije verzije svojih pudera nego dostupni proizvodi počinju tek od broja 2 ili 3? Godinama pokušavam pronaći puder koji će odgovarati mojoj izrazito svijetloj koži, a nedavno sam ga srećom i pronašla.

Riječ je o tekućem puderu Revlon Colorstay, a ja sam u nijansi 150 Buff Chamois.

#revlon #colorstay #24hr normal/dry skin RRP £12.99 OUR PRICE £6.99

Objavu dijeli BEAUTYZONE (@beautyzone_rochdale)

Revlon Colorstay je jedan od najpopularnijih pudera na svijetu jer je impresivno dugotrajan, a izbor boja je odličan. Dolazi u dvije formule, za masnu i za suhu kožu.

Osobno koristim ovaj za masnu kožu jer odlično matira i daje lijep finiš dok mi ovaj za suhu kožu ne odgovara. Naime, jednom sam ga slučajno kupila misleći da sam uzela ovog za masnu kožu i lice mi se mnogo više i brže mastilo, a davao je i pomalo ‘mokri’ finiš.

#revloncolorstay puderi :)

Objavu dijeli 🌟 Parfimerija Altea 🌟 (@parfimerija_altea)

Cijena ovog pudera je oko 105 kuna, ovisno gdje ga kupujete. Boju isprobajte na vratu i odredite koja vam najviše odgovara. Imajte na umu da su neke nijanse s izrazitijim ružičastim, onosno žutim podtonom.

Ja ga nanosim s vlažnim beauty blenderom i fiksiram translucentnim puderom. Ukoliko vam treba više pokrivne moći, iako je puder sam po sebi high coverage, dovoljno svijetli puder u kamenu proizvodi brend Manhattan – riječ je o njihovoj ediciji za masnu kožu u boji Vanilla.

Ako vam je i ovaj puder previše taman, Nyx proizvodi bijelu bazu Foundation mixer kojeg možete staviti u bilo koji puder kako biste ga posvijetlili.

Piše: Vanda Poljak / Vrijeme: 11:07 05.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr