Wow...

Iako nam možda nećete vjerovati, istina je: Ona ima 71 godinu, a tajna njena mladolikog izgleda je mrvicu neobična

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 25.11.2017 / Rubrika:
Foto: ajda pekkan / instagram
0

Oduvijek je brinula o svom tijelu i svom zdravlju, obožava vježbati i odlaziti na spa tretmane, ali isto tako s vremena na vrijeme voli si priuštiti i fini kebab

Ajda Pekkan ima 71 godinu i trenutno je vjerojatno najmladolikija baka u cijeloj Turskoj, ali i na svijetu. A koja je njena tajna? Izjavila je kako je tajna zapravo jako ukusna, a radi se o kebabu. Okej, uz još poneki trik…

Za lokalnu je televiziju izjavila kako redovito vježba i odlazi na treninge i anti-aging spa tretmane, a priznala je i da je bila na plastičnoj operaciji grudi. No, ono na što posebno pazi je zdrava, raznovrsna i uravnotežena prehrana, piše Ladbible.

“Uvijek jako dobro pazim na to što jedem, ali ne mogu reći da se ustručavam ili branim određene namirnice. Volim jesti i kebabe i ribu, podjednako. Ali ono što je važno jest da je sve uvijek raznovrsno i da o prehrani zaista brinem”, izjavila je te otkrila svoju jutarnju food rutinu.

Uz prehranu, važni su i genetika te redovito bavljenje sportom

Yemek de yaparım kariyer de😊 Ajda'nın Mutfağı😘

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on

“Svako jutro pijem vodu s medom, đumbirom i limunom”, rekla je, a ovaj magični napitak nije samo zdrav, već i preukusan početak dana.

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on

“Nikad nisam htjela postati žena kojoj će se diviti, ali sam jednostavno oduvijek brinula o svome tijelu. Uz prehranu, smatram kako su za dobru formu važni i genetika te redovito bavljenje sportom”, izjavila je 71-godišnjakinja koja je 1980. godine Tursku predstavljala na Eurosongu.

Yeni sarki calismalari basladi🎼🎤🎧🎹

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on

Tijekom svoje glazbene karijere izbacila je više od 20 albuma koji su prodani u više od 42 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 25.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr