Zanimljivo

Horoskop i fizička ljepota: Navodno su baš ova tri znaka najljepša i apsolutno zasjenjuju sve ostale

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:00 07.12.2017 / Rubrika:
Foto: Instagram
0

Ovako izgleda ljepota po natalnoj karti

Iako je ljepota zaista u očima promatrača i ne može se generalizirati, neki astrolozi ipak tvrde kako su ova tri horoskopska znaka među najljepšim predstavnicima zodijaka uopće, a objasnili su i zašto.

Mnogi su filozofi raspravljali o ljepoti, ali većina se slaže kako se ljepota, fizička ljepota, može mjeriti nekim općim pravilima estetike, u koja spadaju mladost, simetrija i pravilo zlatnog reza, ali se ljepota isto tako mjeri onime kako osoba zrači iznutra.

Što se horoskopskih znakova tiče, najčešće ćete čuti kako su među najljepšima: Vaga, Škorpion i Jarac, a ovako izgleda kad stručnjaci pokušaju izmjeriti ljepotu prema natalnoj karti.

Ljepota po natalnoj karti

Zračni znakovi (Vaga, Blizanac, Vodenjak – bilo da je u tim znacima Sunce, podznak, bilo malo više planeta) odlikuju se fizičkom ljepotom, imaju jednu crtu eteričnosti, profinjen ten. Od njih je obično najskladnija Vaga koja ima klasičnu ljepotu, piše Atma.

Ljudski znakovi (Blizanac, Djevica, djelomično Strijelac, Vodenjak – opet ako je tu Sunce, Podznak ili više planeta) izgledu pojedinca dodaju ljupkost, a načinu na koji se pojedinac ponaša dodaju ono nešto pitomo i ljudsko. Ovakav „humanoidni“ izgled privlači druge zbog profinjenijeg općeg izgleda.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:00 07.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr