GORKO-SLATKO

Frizura koja je postala viralna: Ova će vas transformacija zadiviti, a priča koja je sve pokrenula vjerojatno rasplakati

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 11:00 17.03.2017 / Rubrika:
Foto: Kate Langman/Facebook
0

‘Drago mi je da sam joj mogla pomoći da napravi taj prvi korak’

Jedna je frizerka prošli tjedan objavila fotografiju svoje klijentice i njene čudesne transformacije te ispričala tužnu, ali i inspirativnu priču o teškoj depresiji s kojom se ova žena bori i svemu što je zbog nje propustila u životu, a kad je fotografija objavljena na Facebook stranici Love What Matters, instantno je postala viralna.

Žena je upala u toliku krizu da doslovno šest mjeseci nije izlazila iz kreveta. U tom periodu nije prala ni četkala svoju kosu, već ju je neprestano slagala u neurednu punđu, a nakon pola godina takvog tretiranja njena se kosa pretvorila u jedan ogromni, neuredni dread lock prilično neugodna mirisa.

Frizerka, Kate Langman, spomenutu ženu srela je u trgovini, gdje je pokušala kupiti neke proizvode za njegu kose, ali nakon što je čula njenu dirljivu priču sama joj je odlučila pomoći i njenoj kosi ponovno vratiti stari sjaj, a ženi izmamiti osmijeh na lice. No, iako su dogovorile sastanak isti dan, žena se nije pojavila…Zatim ju je, nakon dva tjedna, nazvala i dogovorila još jedan termin, ali se ponovno nije pojavila.

‘Od svih dana, baš se danas pojavila u mom salonu. Naravno da sam joj pristala pomoći’

“To mi je slomilo srce…Ali onda se danas, od svih dana, pojavila u mom salonu i zamolila me da joj napravim frizuru. Rekla mi je da se napokon uspjela izvući iz kreveta, a ja sam, naravno, odmah pristala i nije mi bilo bitno koliko ću dugo ostati u salonu, htjela sam da se netko napokon pobrine za nju”, napisala je Kate.

“Do kraja tretmana, vidjela sam kako joj se oči sjaje. I vidjela sam kako su joj se obrazi zacrvenjeli od uzbuđenja što opet ima mogućnost prstima proći kroz vlastitu kosu. Opet se osjećala svojom! A ja sam danas promijenila nečiji život i nikada to neću zaboraviti. I ako ovo ikada dođe do nje, želim da zna koliko je genijalna, čudesna, draga, brižna i snažna osoba. Ali ne samo to, već i koliko je lijepa…I zaslužuje zaista samo sreću. Jako mi je drago da sam joj imala prilike pomoći i s njom učiniti taj prvi korak”, dodaje.

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 11:00 17.03.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr