Ohrabri se

Emma Roberts odlično fura već pomalo zaboravljene mikro šiške: Ne voli ih svatko, ali evo zašto su toliko posebne

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 13.01.2018 / Rubrika:
Foto: AFP
0

Ako želiš promjenu frizure, možda te uspijemo nagovoriti da odeš pod škare

Što god kritičari rekli, šiške nikada ne izlaze iz mode, ma kako neobične bile. Glumica Emma Roberts očiti je dokaz da već pomalo zaboravljene mikro šiške mogu izgledati odlično. Na dodjeli nagrada Critics’ Choice pojavila se s ravno ošišanim bobom i šiškama do pola čela.

AFP

Iako takve šiške ne stoje svakome, Emma ih je super uklopila u frizuru i ostatak outfita koji je bio prilično jednostavan s nekim upečatljivim detaljima. Glumica je prije nosila ravni, kratki bob koji je povremeno frčkala. Po komentarima na Twitteru, žene baš i nisu oduševljene njezinom novom frizurom:

“Frizura Emme Roberts – onakva kakve se svi boje kada idu rezati šiške”

“Emma Roberts je kao ja kada se u tri ujutro zaključam u kupaonicu i iz očaja si režem šiške”

Ako te ovakvi komentari obeshrabruju, znaš li zašto su ove šiške ipak posebne? Privlače pažnju na gornji dio lica, ističu oči i obrve te look djeluju moderno, neuobičajeno i pomalo futuristički (ako si u tom điru). Jako dobro izgledaju na konjski rep, punđu ili opuštenu ravnu, frizuru poput Emmine.

Tako da, nemaš se čega bojati, nećeš izgledati smiješno ako se prepustiš profesionalnim rukama jer ova frizura baš i nije za kućnu radinost.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 13.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr