Opuštenoj koži je odzvonilo

Elancyl ulje za vitkost: Revolucionaran proizvod koji razgrađuje celulit i smanjuje vidljivost strija

Kombinacijom dvije faze, uljne i vodene, poboljšava tonus i elastičnost kože

Celulit, realno, ima svaka žena, samo što je na nekima vidljiv, na drugima nije. S dolaskom toplog vremena otkrivamo više kože pa nam opuštena koža s neravninama, uz nezaobilazne strije, može predstavljati velik problem.

Naravno, u borbi protiv celulita potrebno je kombinirati pravilnu prehranu, vježbanje i kozmetičke preparate koji ciljano djeluju na razgradnju celulita. Takvo je i Elancyl Slim Design ulje za vitkost s 2u1 učinkom. Zašto 2u1?

Primjenjuje se uz posebnu, ali jednostavnu tehniku masaže

Elancyl ulje ima dvije faze – uljnu i vodenu. Dok prva s uljem podlanka pomaže smanjiti vidljivost strija, druga s kofeinom i bršljanom troši i eliminira masnoće, potiče detoksikaciju i pojačava elastičnost kože.

Dakako, ulje se primjenjuje uz posebnu tehniku masaže kako bi se što bolje upilo u kožu i imalo najbolji mogući učinak. Nakon tuširanja, dobro osušite kožu, protresite bočicu i nanesite ulje na dlanove. Pomičite ruke uzduž i poprijeko bedara, brzim pritiskanjem kože objema rukama, a istu tehniku možete koristiti i kod masiranja stražnjice, trbuha ili bilo kojeg dijela tijela. Elancyl ulje možete nabaviti u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama po cijeni od 240 kuna, ali se nažalost ne preporuča trudnicama i dojiljama.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

saveznik imuniteta

Slatki pelin u filoterapiji

Naš imunitet složen je sustav organa, tkiva i stanica koje komuniciraju s okolišem na način da prepoznaju potencijalne opasnosti te sprječavaju ili ograničavaju njihovo djelovanje. Izloženost psihofizičkom stresu i neodgovarajuća prehrana, uz genetsku osnovu, najviše pridonose neprikladnom odgovoru imuniteta

Povratak na Net.hr