BRAVO CURE

Djevojke objavljuju selfije svojih ćelavih i kratkih frizura i imaju divan razlog za to

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 11:57 11.12.2016 / Rubrika:
Foto: flem flemington/Twitter
0

Ove su fotografije divna inspiracija, ali i ohrabrenje

Često se govori kako je duga kosa jedan od najprepoznatljivijih znakova ženstvenosti, dok je kratka kosa znak nečeg potpuno suprotnog, ili barem nedostatka ženstvenosti. No, djevojke na internetu odlučile su dokazati da to apsolutno nije istina.

Na Twitteru, ali i ostalim društvenim mrežama, nedavno je pokrenut novi trend pod heštegom #BaldAndBadChallenge i sad djevojke kratke kose ili ćelave djevojke objavljuju svoje fotke kako bi dokazale da nisu ništa manje ženstvene i ništa manje lijepe od djevojaka dugih uvojaka. I uspjelo im je!

Ovaj je izazov prekrasan iz mnogo razloga, a osim što je inspirativan i što nam još jednom pokazuje da su djevojke lijepe baš na sve načine, on predstavlja i izuzetno ohrabrenje djevojkama koje su kosu izgubile zbog bolesti, kemoterapija i ostalih oblika liječenja.

Jer, da, gubitak kose za ženu može biti težak, pogotovo zato što žene često osjećaju kako kosom gube i dio vlastita identiteta. No, ćelave (i kratkokose) i snažne žene interneta stale su jedna uz drugu i pokazale da je u redu bojati se, ali da je kosa samo jedan dio nas bez kojeg se može i da smo lijepe bez obzira na sve.

Bravo za hrabre cure koje objavljuju svoje fotke. Hoćete li im se i vi pridružiti?

Hrabro i divno

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 11:57 11.12.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr