Je li ovo moguće?

Cure su lude za maskom od gline koja za samo 6 dana lice rješava akni, prištića i doslovno prazni pore kao od šale

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 23.10.2017 / Rubrika:
Foto: Heather E./Amazon
0

Poznata kao ‘Astečka tajna’, ova maska ima cijelu vojsku obožavatelja i obožavateljica zbog svoje učinkovitosti

Mnoge od nas još uvijek imaju problema s nečistom kožom, čak i u kasnim tridesetima, a da ne govorimo o tinejdžerima kojima hormoni luduju i izazivaju ogromne akne i prištiće. No, čini se da je je mukama došao kraj jer smo naišle na jednu, čini se, fantastičnu masku od gline koja uklanja doslovno sve.


Radi se o maski pod zanimljivim nazivom ‘Astečka tajna’i glasi za najmoćniju masku na svijetu. No, je li to doista tako? Iskustva korisnica na Amazonu dokazuju da je ova maska čisti pore od nečistoća kao od šale. Glina se od pamtivijeka koristi za njegu kože i poznata je po izvlačenju nečistoća, a ova maska sastoji se od bentonit gline koja je posebno dobra za masnu i aknama sklonu kožu.

“Wow, jednostavno wow!”

Heather E./Amazon

“Wow. Jednostavno wow. Uopće nisam ništa očekivala od ovog proizvoda jer se borim s cističnim aknama otkad sam bila tinejdžerica (sada imam 24) pa sam ga kupila tek tako. Imam vrlo osjetljivu, reaktivnu kožu i nikada nisam vidjela ikakvo poboljšanje. Nakon što sam pročitala sve odlične recenzije o ovom proizvodu, odlučila sam da ću je probati. Međutim, bila sam oduševljena dugoročnim rezultatima nakon korištenja ove maske. Koristim je tako da ju pomiješam s jabučnim octom i nanosim ju nekoliko puta tjedno kada mi je koža u jako lošem stanju i nikada mi nije išta izazvala – ni iritacije i suhoću, ništa. Uvijek uništi svaki prištić, iako u početku izvlači nečistoću na kožu pa je to malo neugodno. No, vrijedi to pretrpjeti zbog rezultata. Htjela sam uzimati Accutane, jak i prilično opasan lijek, ali ovaj proizvod me natjerao da o tome dobro razmislim” – napisala je Heather E.

Nekima je riješila akne u samo 6 dana!

DJ Freddie W./Amazon

“Ova maska će uvijek biti prvi izbor za mene. Imala sam užasna izbijanja na koži i odlučial probati upravo ovo. U samo šest dana moja je koža bila znatno čišća. Ostavim je da djeluje 35-45 minuta, a zatim isperem toplom vodom. Stvarno vrijedi uložiti u nju. Potpuno je prirodna i rješava akne, što bi moglo biti bolje od toga? Stvar je u tome što s njom morate biti uporni, ne djeluje nakon samo jednog ili dva korištenja. Budite strpljivi i pijte puno vode. Koristi ju i moj muž i nećemo je prestati kupovati” – DJ Freddie W.

Znači, ovo je definitivno nešto što želimo probati i to što prije 😮 Cijena ove maske je oko 90 kuna na Amazonu ili 150 kuna na Ebayu. Fantastično!

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:00 23.10.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr