PRIRODNA METODA

Čudotvoran lijek: Osim što pomaže kod infekcija, evo kako češnjak još može popraviti zdravlje

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:07 28.11.2016 / Rubrika:
Foto: 14031857/Thinkstock
0

Može biti korisniji od nekih antibiotika…

Brojne studije pokazale su kako je češnjak koristan za mnogo toga, a osim što naš organizam može zaštititi od bakterija, gljivica i infekcija, čini se kako ima još jednu korisnu funkciju.

Naime, znanstvenici tvrde kako ga se preporuča staviti na kožu i zalijepiti flasterom – točnije na mjesto gdje vam se nalazi bradavica (uzrokovana HPV-om) te ga na taj način redovito mijenjati oko dva tjedna.

Više od 400 aktivnih sastojaka

Young woman holding large bulb of garlic in cupped hands, close-up

Ovakvu tehniku možete isprobati ako vam ništa drugo ne pomaže kod ovog problema, a nije ni čudno što je toliko koristan s obzirom da sadrži nebrojeno mnogo (točnije više od 400) aktivnih sastojaka.

Vitamini A, B1, B2 i C, minerali, aminokiseline, enzimi, željezo – samo su neki od tih sastojaka, a kad se upotrebljava za ublažavanje infekcija, potrebno ga je konzumirati na prazan želudac (ujutro).

A neki stručnjaci tvrde kako je ovaj prirodni lijek učinkovitiji i od nekih antibiotika…Pa, svakako valja isprobati.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:07 28.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Jao!

Odvratan razlog: Evo zašto ne biste trebale depilirati noge prije odlaska kod pedikera

Iako smo bile uvjerene da je zima već daleko iza nas, snijeg i niske temperature dokazuju suprotno. Dok smo lice njegovali raznim kozmetičkim proizvodima tijekom hladnih zimskih mjeseci kako ne bi bila suha i ispucala, sada dolazi red i na naša stopala koja žude za malo pažnje. Ako ste se već predbilježili za pedikuru u kozmetičkom salonu, prije nego odete nemojte samo napraviti jednu pogrešku. Ako se pitate o čemu je riječ, saznajte u nastavku

Povratak na Net.hr