Užas!

Crvenilo lica i bol: Korisnica Reddita pronašla nešto čudno u svojoj micelarnoj vodici

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 26.07.2017 / Rubrika:
Foto: ArtTim/Thinkstock
0

Pitajte bilo koju Francuskinju i u devet od deset slučajeva dobit ćete odgovor da u njezinu njegu lica ulazi i micelarna voda, ali jedna je djevojka došla do drugačijeg zaključka

Micelarna je voda napravljena da služi kao sredstvo za skidanje šminke, kao sredstvo za čišćenje lica i kao tonik za lice. Genijalan izum, ali ne i za jednu korisnicu Garnierove micelarne vode, Garnier’s Micellar All-in-One Waterproof Cleanser. Naime, jedna je korisnica društvene mreže Reddit na svome profilu napisala kako je primijetila da u njezinoj micelarnoj vodi raste nešto poprilično čudno. “Neko vrijeme nisam shvaćala da zbog toga moja koža gori i da je to uzrok pojave malih crveno-bijelih kvržica diljem mojih obraza, zbog čega sam imala crvenilo po licu, a sve što sam stavila na kožu boljelo je ko sam vrag”, napisala je.

U micelarnoj je bočici vode primijetila rast bijele pjene koja bi s vremena na vrijeme nestala i ponovno se pojavila. Međutim, pjena je u jednome trenutku toliko narasla da se je unutar bočice pomicala u dva sloja.

Garnierov odgovor

Kako bi došli do rješenja ovoga problema, oniline magazin Allure odlučio je kontaktirati Garnier i upitati ih što se događa. “Post na Redditu je izolirani slučaj i do sada nismo zaprimili ni jednu sličnu prijavu. Pokušavamo stupiti u kontakt s osobom koja je to objavila kako bismo više saznali jer nam je sigurnost kupaca prioritet”, rekli su iz Ganiera te dodali da je nakupina pjene vrlo vjerojatno rezultat sastojka koji se nalazi u micelarnoj vodi, a koji nije štetan za zdravlje. “To smo ispravili u našem proizvodnom procesu”, nadodali su.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 26.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr