Wow

Biste li ih isprobale? Maske za lice sa šljokicama potpuno su zavladale Instagramom

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 14:00 30.08.2017 / Rubrika:
Foto: Instagram
0

U dobu u kojem je kozmetika nadahnuta dugom i jednorozima, ovakve maske za lice ne iznenađuju

I dok obožavamo ponovnu pojavu i upotrebu sjajnih proizvoda, iznenađeni smo što se nitko prije nije sjetio kombinirati šljokice s maskom za lice. No, tome je stao na kraj izuzetno popularan brend za njegu kože Glamglow. On je na Instagramu objavio proizvod koji sprema lansirati ovih blagdana: Glittermask. Kao što i iz imena možete iščitati radi se o maski lice punoj mješavine zvijezda i sjajnog svjetlucanja na bazi drvenog ugljena koja će inspirirati postove blogerica narednih mjeseci.

Za svakoga tko je proveo dane prekriven šljokicama za koje nije znao kako su dospjele na njegovu kožu i potom ih pronašao u odjeći, kosi i na koži, ova će ideja zvučati kao čista noćna mora, ali ne brinite. Za razliku od poznate Supermudove maske za lice koja se skidala pranjem, Glittermask će se s kože uklanjati peel-off metodom te navodno za sobom neće ostaviti šljokičasti nered.

No, Glamglow nije i jedini brend koji uskače na sjajni vlak jer je za manje od 24 sata, prije nego što je veliki Glamglow otkrio svoj proizvod, Too Facedov suosnivač i glavni kreativni direktor Jerrod Blandino na Instagramu objavio video sa sjajnom maskom za lice! Blandinova je najava u svakom trenutku vrijedna pažnje, on često obožavateljima pruža uvid u nadolazeće proizvode na društvenim mrežama, jer obilježava i prvu Too Facedovu kampanju koja je povezana s njegom kože.

Izvor: Harper’s Bazaar

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 14:00 30.08.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr