Shopping vodič

Tvoj dečko uskoro slavi rođendan, a još nemaš poklon? Evo četiri genijalna ručna sata za četiri tipa muškarca

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:59 17.07.2017 / Rubrika:
Foto: ŽenaNet
0

Ako još uvijek niste odlučile što im kupiti, imamo četiri super rješenja za vas

Vaš dečko, tata, djed, brat, prijatelj – ljetno je dijete i uskoro slavi rođendan, a vi još uvijek niste odlučile što mu pokloniti? Ako vam treba super rješenje, koje je ujedno i prilično zanimljivo i ima dosta okej cijenu, onda su ručni satovi pravi odabir.

A ne morate puno brinuti o tome da se nekom vama važnom muškarcu neće svidjeti neki sat jer je previše sportski ili previše ležeran, jer za svakog od njih postoji upravo savršen komad – s obzirom na to što vole, čime se bave, kakvi su i kakvi su im prioriteti.

Ako je muškarac (ili dečko) kojem kupujete sat sportski tip i važna mu je isključivo funkcionalnost sata – imamo jedan takav upravo za njega. Ako je pak ležerniji tip koji se voli dotjerati, ali ne voli pretjerivati i želi i funkcionalnost, ali i sat koji će po nečemu biti poseban i malo pomaknut – pronašle smo i jedan baš za njega. Ako pak muškarca kojem kupujete poklon više vidite kao tipa koji se voli ušminkati i lijepo dotjerati i najvažnije mu je da ručni sat lijepo i skladno izgleda, ne brinite, pronašle smo rješenje. No, sve znamo i one muškarce kojima zapravo nije bitno koje sve funkcije ručni sat ima, već im je samo bitno da je sat jednostavan i nosiv. I za njih, naravno, postoji super rješenje.

Četiri modela za četiri tipa muškarca

Ovo su četiri genijalna modela muških satova koji će savršeno odgovarati svakom od ova četiri tipa muškarca, tako da vam odabir ne bi trebao biti previše težak, trebate se samo osvrnuti na osobine muškarca kojem kupujete poklon. Više modela satova možete pronaći za službenoj Hora Plus web stranici, kao i popis prodajnih mjesta diljem Hrvatske gdje ih možete nabaviti.

Diesel ‘Only The Brave’ sat (1.769,00 kuna) za sportske tipove i avanturiste

DieselFoto: Hora Plus

Fossil sat s plavim detaljima (919,00 kuna) za one koji vole pomaknuto i pomalo drugačije

FossilFoto: Hora Plus

Fossil smeđi sat (769,00 kuna) za šminkere i ljubitelje skladnog stila

FossilFoto: Hora Plus

Emporio Armani crni sat (2.459,00 kuna) za muškarce kojima je jednostavnost na prvom mjestu

Emporio ArmaniFoto: Hora Plus
Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:59 17.07.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr