Dosta korisno

VIDEO: Postoji ispravniji način nošenja auto sjedalica od onog klasičnog koji svi najčešće koriste, tvrde liječnici

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 29.06.2017 / Rubrika:
Foto: Screenshot/Facebook
0

Super trik za sve roditelje

Svi roditelji koji posjeduju auto sjedalicu za svoju bebu vjerojatno su upoznati s time koliko je spomenutu sjedalicu komplicirano nositi i kolike bolove uzrokuje to nošenje. A sad se čini da biste tu bol mogli izbjeći tek pravilnijim nošenjem sjedalice, piše Bored Panda.

Mnogo ljudi sjedalicu nosi tako da je objese na unutarnju stranu lakta, ali u videu koji možete pogledati malo niže, vidjet ćete da postoji puno praktičnije i bezbolnije rješenje.

“Na taj način nećete ozlijediti rame, niti kukove, a također nećete morati pretjerano koristiti koljena kako biste sjedalicu ljuljali zajedno s vama dok hodate, kao što ja to radim sa svojih dvoje klinaca”, objašnjava liječnica Emily Puente iz Bridge Family Chiropractic-a. “Ovo me netko već odavno naučio i otad koristim taj trik jer je genijalan”, dodaje. Ovaj je video objavljen na njihovoj Facebook stranici, a dosad je podijeljen više od 55 tisuća puta, a pregledan više od 4 milijuna puta. Ipak, upozoravaju kako ovaj manevar ne mora nužno odgovarati baš svima i baš sa svim auto sjedalicama, ali većina roditelja koja je ovo isprobala tvrdi da djeluje.

Ručku sjedalice smjestite na unutarnji dio lakta, a šakom uhvatite donji dio sjedalice prije nego je podignete. Ruka vam mora biti okrenuta šakom prema dolje

Piše: Žena Net / Vrijeme: 13:00 29.06.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr