Dizajnerski poklon

Stiže iznenađenje za sve mame: Anamarija Asanović ima recept za dobro raspoloženje i u jesenskim danima

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:00 03.11.2016 / Rubrika:
Foto: Mario Poje
0

Poklon za mamu i najbolja njega za bebu recept su za dobro raspoloženje i u jesenskim danima

Dm i Pampers udružili su snage sa splitskom dizajnericom Anamarijom Asanović i za sve mame pripremili poklone i iznenađenja tijekom ove jeseni. Ovog studenog kupnjom tri paketa pelena Pampers Premium Care u dm prodavaonicama mame na dar dobivaju dizajnerski kišobran Anamarije Asanović.

Inspiracija iz Splita: Bez čega u posljednje vrijeme Anamarija Asanović ne izlazi iz stana

Samo pozitivne misli


 

Kako dolaskom hladnijih dana kišobran postaje ključni dodatak za svaku šetnju, bio je i logičan odabir za poklon mamama kojima su putem Pampersove Facebook stranice ponuđena tri dizajna. Mame su tako odabrale onaj s motivom kišobrana iz kojeg padaju srca uz poruku ‘positive vibes only’. Upravo taj dizajn bio je najdraži i samoj dizajnerici Anamariji Asanović.

“Ova suradnja u kojoj Pampers i dm brinu o majkama inspirirala me za dizajn s prigodnom porukom. Svojim mališanima želimo osigurati sve najbolje pa tako, naravno, kupujemo i Pampersice, a sada uz to dobivamo i poklon za sebe. Jednostavan recept za pozitivu i dobro raspoloženje – i za mame i za bebe”, rekla je dizajnerica koja je i sama nedavno postala majka.

Ona ju je nosila još prije tri godine: Anamarija Asanović pohvalila se da je hit suknjom bila ‘ispred vremena’

Uz brojne obveze, ali i želju da što više vremena provede sa svojom kćerkicom, Anamarija priznaje kako nije lako uvijek pronaći vremena za sve, pa tako najčešće zaboravi na sebe i baš zato je ovakva iznenađenja oduševljavaju.

I bebe će biti sretne

Baš kao što će majke oduševiti dizajnerski kišobran kao poklon, tako će i bebe biti oduševljene pelenama Pampers Premium Care i njegom s 5 zvjezdica koja pomaže njihovoj nježnoj koži da ostane zdrava. Riječ o najtanjim Pampersovim pelenama koje uz naprednu jezgru DryMax™ zadržavaju vlažnost i do 12 sati što ih ujedno čini i Pampersovim najsušim pelenama.

Kako bi dodatno olakšale život i mamama i bebama, pelene Pampers Premium Care imaju indikator vlažnosti koji mijenjanjem boje pokazuje kada je vrijeme za promjenu pelene.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 17:00 03.11.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr