Uzmi si vremena

Postoje razlozi zašto bi ti i tvoj partner trebali ove godine provesti Novu godinu bez djece i dosta su logični

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 21.12.2017 / Rubrika:
Foto: alenka07march3nko/instagram
0

Opusti se i uživaj

Neki su praznici rezervirani za obitelj, dok su neki idealni da ih provedeš sama s mužem. Ne znači da ste loši roditelji, već vam samo treba odmor. Kad ste zadnji puta ti i tvoj suprug bili sami zajedno i uživali? Evo nekih znakova koji jasno ukazuju da je vrijeme da uzmete predah.

Kad smo bili zadnji puta sami?

Ako se ovo pitaš i ne možeš se nikako sjetiti odgovora, vjerojatno znaš da je Novogodišnja noć prava prilika i nemoj je propustiti.

Ali, nemamo novaca


Ovo je samo još jedan izgovor u nizu koji te ne bi smio spriječiti u odmoru od djece. Nova godina je jedinstvena prilika i iskoristi je. Gledaj na to ovako, sretni roditelji znače i sretno dijete.

Ne volimo gužvu

Niste jedini, ali Nova godine se može proslaviti i bez previše drugih ljudi. Pop Sugar predlaže neke načine: Igranje društvenih igara s prijateljima, romantična noć u hotelu, večera u restoranu ili jednostavno ostanite doma samo vas dvoje i uživajte.

Tko će nam čuvati djecu?

Bilo tko. Prijatelji koji ostaju doma ili pak baka servis. Tu jednu večer će izdržati djeca, ali i servis za čuvanje za koji se god odlučili.

Zašto baš Nova godina?

Prestani izmišljati izlike. Zaboravi na sve brige i probleme i razveseli se na tu jednu noć. Ne moramo ni spomenuti da će biti i šampanjca.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 14:00 21.12.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr