Inspirativno

Pogledajte kako ovaj otac i kći započinju svoj dan i slijedite njihov primjer, isplatit će vam se

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:07 02.10.2016 / Rubrika:
Foto: Ron Alston Jr./Via Facebook
0

Ne oduzima puno vremena, a može promijeniti život na bolje

Ron Alston iz Virginije, SAD, svakoga jutra provodi poseban ritual sa svojom trogodišnjom kćerkom Aliyom. Oboje pogledaju u ogledalo i kažu sljedeće: ” Ja sam jak/a, pametan/a, naporno radim. Lijep/a sam. Ne smatram se boljim/om od ikoga niti itko nije bolji od mene. Ja sam nevjerojatan/a, ja sam super.”

Ovo je itekako važno jer pokazuje da svako jutro možemo započeti sretni i pozitivni ako slijedimo primjer ovog oca i kćeri. Iako je vrlo jednostavan, Ron vjeruje da je ovaj ritual vrlo učinkovita metoda kako bi njegova kći izrasla u sretnu, samopouzdanu osobu.

 

Njihov video objavljen na Facebooku pregledalo je već više od 14 milijuna ljudi, a mnogi od njih, posebice roditelji, zahvalili su Ronu za pružanje velikog primjera kako se djetetu gradi samopoštovanje.

“Vrlo je važno da naša djeca odrastaju sigurna u sebe, budu skromna, ali znaju koliko vrijede. Svijet može biti teško mjesto za njih, ali svatko od njih bi trebao znati da je jedinstven i predivan”, napominje Ron.

ron2

Ron kaže kako je i njegov otac s njim provodio isti ritual kada je bio dijete, što mu je uvelike pomoglo da se uspješno nosi sa životnim izazovima. Tih par rečenica ne oduzima puno vremena, a može promijeniti život na bolje.

 

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:07 02.10.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr