Što vi mislite?

Petru Kurtelu su na Instagramu napali zbog ove fotke: ‘Trebali biste biti oprezni kad je beba u pitanju’

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:00 11.01.2018 / Rubrika:
Foto: petra kurtela / instagram
0

U Petrinu je obranu stala i pjevačica Ivana Kindl

Glumica Petra Kurtela na Instagramu je neki dan objavila fotografiju svojeg sinčića Relje kako spava pored njihovog mačka Žarka i zbog te je njezine objave ispod u komentarima automatski pokrenuta žustra rasprava oko toga je li fotografija divna ili je na njoj nešto jako opasno.

#wokeuplikethis 😳😳😳 #žarko #catsandbabies #uimeobitelji

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

“Draga Petra, nemam ništa protiv mačaka, i sama ih volim, ali mislim da bi trebala biti oprezna s obzirom da je beba u pitanju. Naime, moji su poznanici imali teških problema s djetetom baš zbog te mačje dlake i sline i djetetu je otpala kosa.. Samo dobronamjerno kažem”, napisala je jedna od korisnica ispod fotografije, a zatim joj se pridružila još jedna žena koja je također podijelila svoje iskustvo.

Komentari zabrinutih ženaFoto: Screenshot / Instagram

“Moja je sestrica zbog ovakvih slika i pretjerane ljubavi prema mačkama jedva ostala živa… Čuvajte tu bebu, nju ste htjeli, priželjkivali i nosili devet mjeseci pod srcem. Nju, ne mačku”, napisala je. U raspravu se uključila i Petra, koja je rekla kako je svjesna svih opasnosti, ali da situacija zbilja nije baš toliko alarmantna.

“Hvala na brizi. Baš sam danas bila kod pedijatrice i informirana sam o svim mogućim opasnostima. Njih je na sreću puno manje nego što mislimo. Ali da, na oprezu smo”, objasnila je Petra.

U obranu Petre i Žarka stala je i Ivana Kindl

U njezinu (i Žarkovu) obranu stala je i pjevačica Ivana Kindl, koja je napisala:

“Petra, morala sam reagirati jer mi je grozno čitati toliku količinu paranoje koju ova žena nameće. Dijete isto tako može progutati i ljudsku dlaku, zar ne? Znam toliko roditelja koji su odgajali i odgajaju svoju djecu uz hrpu životinja i nikad im se ništa nije dogodilo, dapače. Znaš i sama da djeca koja odrastaju od malena uz ljubimce postaju bolji i empatični ljudi, nemaju problema s alergijama i nisu toliko osjetljiva.”

A kakvo je vaše mišljenje o ovoj situaciji? Jesu li Petru opravdano napali ili su napadi ipak mrvicu pretjerani? Recite nam u anketi ispod.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 09:00 11.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr